HTML

Svédországi Napló

Svédországba való költözésünk, és az azóta történt dolgok, amiket tapasztaltunk itt Párommal

Északai élet

2010.07.17. 14:17 Nephrit

Tegnap elmentünk egy remek karaoke bárba egy nagyon kedves ismerősünkkel, aki szintén itt élő magyar hölgy :)

A svédekről annyit kell tudni ilyen téren, hogy egyrészt nem vetik meg az alkoholt, másrészt itt pénteken egész éjjel megy a buli a hétköznapi gürizés után. Az alábbi videó tökéletesen be is mutatja ezt, hajnali fél háromkor így néz ki egy göteborgi villamos:

 

A villamoson egyébként, hallva hármónk magyar beszélgetését, megszólított bennünket egy svéd fickó, kedvesen mosolyogva érdeklődött, hogy honnan jöttünk - nyilván a beszélt nyelvünk miatt, aztán ki is akadt rendesen, amikor megtudta, hogy mi fél háromkor már hazafelé tartunk, ahelyett, hogy reggelig buliznánk :)

Még annyi megjegyzés, hogy nem csak a villamoson megy a buli ilyenkor, az utcák is tele vannak, még talán többen vannak mint nappal :DDD

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://svednaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr192157309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása