HTML

Svédországi Napló

Svédországba való költözésünk, és az azóta történt dolgok, amiket tapasztaltunk itt Párommal

Összefoglaló a katasztrofális végkifejletről

2010.11.20. 10:50 Nephrit

Hatalmas késéssel ugyan, de íme, miért nem sikerültek svédországi terveink, és miért jöttünk vissza augusztus közepén: nem sikerült állást találnunk (elsősorban a FOLYÉKONY svéd nyelvtudás követelménye miatt, írásban ÉS szóban egyaránt). Emellett maradhattunk volna akkor is, ha saját vállalkozásunk van, ami kimutathatóan jövedelmet termel, amellyel elláthatnánk magunkat (ezért van annyi thai és egyéb keleti étterem Svédországban...), illetve akkor is, ha rengeteg pénzünk van - ez fejenként havi 14 ezer koronát jelent egy évre előre (horribilis összeg, elvégre ha kicsit számolunk, ez két ember számára átszámítva közel HAT MILLIÓ forint!!!)

Sajnos vissza kellett jönnünk. Elméletileg ez az utolsó bejegyzés, bár nem egyszer beszéltük Párommal, hogy "még biztosan visszamegyünk"... ;)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://svednaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr542460780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása